Cupens 1.runde: Brumunddal - Ham-Kam

Spillere, kamper, overganger etc.
Post Reply
User avatar
Quadrophenia
Site Admin
Posts: 1202
Joined: Mon Jan 18, 2016 8:53 am
Location: Oslo
Has thanked: 11 times
Been thanked: 11 times
Contact:

Cupens 1.runde: Brumunddal - Ham-Kam

Post by Quadrophenia »

Dala på Sveum i morra. Selvom Dala har hatt lite fullkontaktstrening må det ikke taes for lett på de oppgjøret her. Tipper det blir en miks av etablerte og noen resverver som får sjansen til å overbevise. Håper Jibril får sjansen og kanskje også skaffer seg litt selvtillit.


"Man velger ikke lag, man får de tildelt". Ståle Solbakken, 2004
tagetrommis
Posts: 77
Joined: Sun May 01, 2016 6:32 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Re: Cupens 1.runde: Brumunddal - Ham-Kam

Post by tagetrommis »

Vanskelig kamp i dag som heldigvis ender med seier. Mange slitne spillere utpå der, men reservene som fikk sjansen fra start grep ikke akkurat sjansen heller. Benken er dessverre for dårlig hvis alle de antatt beste spiller. Noen uker spillefri nå gjør godt for troppen. Få tilbake spillere fra skade og forsterke til høstsesongen.


rusk
Posts: 360
Joined: Sun Jan 24, 2016 9:55 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 8 times

Re: Cupens 1.runde: Brumunddal - Ham-Kam

Post by rusk »

tagetrommis wrote: Sun Jul 25, 2021 8:27 pm Vanskelig kamp i dag som heldigvis ender med seier. Mange slitne spillere utpå der, men reservene som fikk sjansen fra start grep ikke akkurat sjansen heller. Benken er dessverre for dårlig hvis alle de antatt beste spiller. Noen uker spillefri nå gjør godt for troppen. Få tilbake spillere fra skade og forsterke til høstsesongen.
Nei, det var ikke spektakulært dette :D Men er kun seieren som teller i cupen. Bar preg av at mange av de faste er slitne og reservene litt for svake. Jibril ser vel foreløpig ut som den svakeste spissen siden Ike Fofanah. Gjøvik Lyn til helga. Kan bli tøft nok det.


Post Reply